امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
طرز تهیه اسکمو
#1
زمان تهیه : ۲۰ دقیقه

زمان پخت : ۲۰ دقیقه

 

مواد لازم برای اخته خَمَس (اسکمو اخته گیلانی) :
 آلبالو خشک      ۱ لیوان
 زغال اخته خشک      ۱ لیوان
آلوچه خشک      ۱ و ۱/۴ لیوان
 نمک و گلپر     به مقدار لازم

 

طرز تهیه اخته خَمَس (اسکمو اخته گیلانی) :

همه میوه ها را بشویید و سپس با آب و نمک و گلپر بگذارید تا بپزد (آب تا حدی بریزید که تا سر اخته داخل قابلمه را بپوشاند) وقتی پخت و سرد شد، داخل لیوان یک بار مصرف بریزید و یک عدد چوب بستنی داخل آن بگذارید و داخل فریزر قرار بدهید تا یخ بزند. بعد از سفت شدن آن را بیرون بیاورید و نوش جان کنید.
پاسخ
تشکر شده توسط:


پیام‌های داخل این موضوع
طرز تهیه اسکمو - توسط shia - 08-08-2018, 12:55 PM

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان