تالار گفتمان دانشنامه دین اسلام

نسخه‌ی کامل: طرز تهیه اسکمو
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
زمان تهیه : ۲۰ دقیقه

زمان پخت : ۲۰ دقیقه

 

مواد لازم برای اخته خَمَس (اسکمو اخته گیلانی) :
 آلبالو خشک      ۱ لیوان
 زغال اخته خشک      ۱ لیوان
آلوچه خشک      ۱ و ۱/۴ لیوان
 نمک و گلپر     به مقدار لازم

 

طرز تهیه اخته خَمَس (اسکمو اخته گیلانی) :

همه میوه ها را بشویید و سپس با آب و نمک و گلپر بگذارید تا بپزد (آب تا حدی بریزید که تا سر اخته داخل قابلمه را بپوشاند) وقتی پخت و سرد شد، داخل لیوان یک بار مصرف بریزید و یک عدد چوب بستنی داخل آن بگذارید و داخل فریزر قرار بدهید تا یخ بزند. بعد از سفت شدن آن را بیرون بیاورید و نوش جان کنید.