امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
طرز تهیه قاووت (قوتو)
#1
طرز تهیه و آماده کردن


مواد لازم

تخم خرفه 500 گرم
بزر کتان 200 گرم
جو 250 گرم
شاه دانه(کنف) 200 گرم
تخم کاهو 200 گرم
موردانه 100 گرم
تخم گشنیز 150گرم
تخم آفتابگردان 200 گرم
سیاه دانه 100 گرم
کنجد 200 گرم
جدوا 25 گرم
هل باد(هل قراب) 50 گرم
هل سبز 10 گرم
شقاقل 20 گرم
خشخاش 250 گرم
قهوه 150 گرم
تاجریزی(روپاس) 50 گرم
دارچین 5 گرم
زنجبیل 5 گرم
فلفل سیاه 5 گرم
ریشه جوز 10 گرم
مرزنگوش(مرزنجوش) 10 گرم
آویشن 10 گرم
زنیان 10 گرم
عاقرقرها 5 گرم
زعفران 5 گرم
مغز بادام 25 گرم
مغز فندق 25 گرم
بادام هندی 25 گرم
مغز پسته 25 گرم
مغز گردو 25 گرم
انجیر 25 گرم
نارگیل 25 گرم
نخود 100 گرم
جوز هندی 10 گرم
میخک(قلمفر) 5 گرم
بهارنارنج 10 گرم
بابونه 25 گرم
رازیانه 5 گرم
افتیمون 25 گرم

این اصلی ترین و سنتی ترین مواد قاووت کرمانی است.



نکته ی مهم در برشته کردن مواد قاووت

موادی که نیاز به برشته کردن آنها است : تخم خرفه ، بزر کتان ، جو ، شاه دانه(کنف) ، تخم کاهو ، موردانه ، تخم گشنیز ، تخم آفتابگردان ، سیاه دانه ، خشخاش ، قهوه .

روش تهیه

ابتدا تمام مواد را تمیز کرده، سپس برشته کنید و همه مواد را با هم ترکیب کرده به نسبت وزن ترکیب بدست آمده 2 برابر شکر اضافه کرده سپس آسیاب کنید.

روش مصرف

به مقدار دلخواه (به طور مثال 1 قاشق مرباخوری) به همراه با 1 استکان آبجوش مخلوط کرده میل نمایید


خواصی که برای این ترکیب ذکر شده است:

تقویت اعصاب
آرامبخش خواب
تقویت قوای جنسی (تقویت قوه باه ، نعوظ)
درمان سستی و انزال زودرس
تقویت حافظه
تقویت کننده عمومی بدن (مفید برای بعد از دوران نقاهت)
نیرو بخش
رفع ضعف و بی حالی
تقویت قوای جسمانی
رفع کم خونی
مسکن درد مفاصل
رفع خستگی ، نشاط آور


منبع : تندرستان
پاسخ
تشکر شده توسط:


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان