امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
طرز تهیه دو نوع کتلت
#1
طرز تهیه کتلت لپه :

مواد لازم برای تهیه کتلت لپه

جعفری خرد کرده: دو قاشق غذاخوری

لپه : یک کاسه ماست خوری

تخم مرغ:دو عدد

روغن:دو فنجان

پیاز: یک عدد

گوشت چرخ کرده : یک کاسه ماست خوری

نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم

با این مقدار مواد لازم به اندازه بیست عدد ”‌ کتلت لپه“ کوچک خواهیم داشت.

یک عدد پیاز متوسط (معادل ۱۰۰ گرم)، دو فنجان روغن (حدود ۲۰۰ گرم) برای سرخ کردن نیاز می‌باشد. حدود ۱۰۰ گرم از روغن جذب کتلت ها می‌شود و بقیه باقی می‌ماند.

دو قاشق غذاخوری جعفری خرد کرده (حدود ده گرم)، دو عدد تخم مرغ

یک کاسه ماست خوری گوشت چرخ کرده (معادل ۲۵۰ گرم)، یک کاسه ماست خوری لپه (معادل ۲۰۰ گرم)

نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم

طرز تهیه کتلت لپه

یک کاسه ماست خوری لپه را با کمی نمک و آب پخته تا آب آن تبخیر شود. سپس آن را با گوشت کوب می‌کوبیم تا کاملاً له شود.

یک پیاز متوسط را پوست کنده، با دنده ریز رنده می‌کنیم. سپس آب آن را جدا کرده، دور می‌ریزیم.

پیاز رنده شده، لپه له شده، یک کاسه ماست خوری گوشت چرخ کرده، دو قاشق غذاخوری جعفری خرد کرده، دو عدد تخم مرغ، نمک، فلفل و زردچوبه را با هم مخلوط کرده تا مایه کتلت لپه آماده شود.

دو فنجان روغن را کاملاً داغ کرده، کتلت ها را با شعله نسبتاً کم سرخ می‌کنیم. در حین پخت، در ماهیتابه را گذاشته تا کتلت ها مغز پخت شوند.
طرز تهیه کتلت گوشت :

مواد لازم :
( برای ۲ نفر)

گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
سیب زمینی متوسط ۵۰۰ گرم
تخم مرغ ۳ یا ۴ عدد
پیاز متوسط ۲ یا ۳ عدد
جعفری خرد شده ۲ قاشق غذاخوری
خرده نان ۱ فنجان
روغن به مقدار لازم
نمک و فلفل به مقدار کافی

طرز تهیه:

سیب زمینی ها را برای مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه با حرارت زیاد در آب می پزیم تا نرم شوند. سپس آنها را پوست کنده و نرم می کنیم.
پیازها را نیز پوست کنده ، رنده می کنیم و به سیب زمینی ها اضافه می کنیم. همچنین تخم مرغ ها ، نمک ، فلفل ، جعفری و گوشت را به مواد قبلی می افزاییم. آنها را خوب با هم مخلوط می کنیم تا هنگامی که کاملا یکدست شوند.
سپس از این مخلوط گلوله هایی به ضخامت ۴ تا ۵ سانتی متر برمی داریم . خرده نان ها را در سطح صاف پخش می کنیم و هر یک از گلوله ها را دراین خرده نان ها می غلتانیم تا کاملا آغشته شوند. گلوله ها را به صورت بیضی شکل می دهیم به طوریکه ضخامت هر کدام ۱ سانتی متر شود. روغن را در ظرفی ریخته و حرارت می دهیم . کتلت ها را با حرارت متوسط سرخ می کنیم تا هر دو طرف آنها طلایی گردد.
می توانیم کتلت ها را با جعفری و برش های گوجه فرنگی تزئین کنیم.
پاسخ
تشکر شده توسط:


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان