امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دسر پاناکوتا زعفرانی
#1
دسر پاناکوتا زعفرانی
ترکیب طعم خامه و زعفران خیلی خوشمزه و ایرانی پسند است و دسر پانوکوتا زعفرانی ترکیبی بی‌نظیر از خامه و زعفران است. در این مطلب آموزش پاناکوتای زعفرانی را برای شما در نظر گرفته ایم.
تحریریه پارسینه: یکی از طعم های خوشمزه‌ی مناسب ذائقه ایرانی ها برای انتخاب دسر، ترکیب زعفران و خامه وگلاب و پسته است که معمولا به عنوان بستنی سنتی مورد استفاده قرار میگیرد اما اگر درست کردن بستنی برایتان مشکل است، امروز طرز تهیه ی یک دسر
.خوشمزه برایتان آماده کرده ایم بانام پانوکوتای زعفران

دسر پاناکوتا زعفرانی
مواد لازم
شیر ۳ پیمانه
شکر ۱ پیمانه
خامه ۱ بسته
پودر ژلاتین ۳ قاشق سوپ خوری
وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری
گلاب ۲ قاشق غذاخوری
زعفران به مقدار لازم

طرز تهیه
۱- پودر ژلاتین رو با آب سرد حل کردم و روی حرارت غیر مستقیم به روش بن ماری حسابی حل کردم تا مایع شفافی ایجاد بشه. (روی بخار کتری بزاریدش)
۲- شیر ، زعفران ، شکر رو توی قابلمه میریزم و میزاریم تا به جوش بیاد. اگه رنگ زعفران خوشرنگ نبود باید با اضافه کردن زعفران اونو به رنگ دلخواهمون برسونید.
۳- وقتی به جوش اومد گلاب و وانیل رو اضافه میکنیم. گلاب رو اگه از اول بریزید هم بوش میره و هم تلخ میکنه مواد رو. حالا ژلاتین رو که هم دما است با شیرمون به مواد اضافه میکنیم و میزاریم تا حسابی خنک بشه.
۴- نوبت باز کردن خامه است. کمی خامه رو میزنیم تا باز بشه . نیازی نیست زیاد فرم بگیره.
۵- وقتی دمای خامه و دسر یکی شد خامه رو به مواد اضافه می‌کنیم. بهتره اول یک کم مواد رو توی خامه بریزید و وقتی رقیق شد باقی مواد رو اضافه کنید و خوب هم بزنید. اگه هم دما نباشن خامه میبره!
۶- و تو قالب مورد نظر میریزیم و در يخچال مى گذاريم
پاسخ
تشکر شده توسط:


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان