امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
طرز تهیه اسپیلت موز
#1
مواد لازم

بادام پوست کنده 75 گرم
شکلات تلخ و شیرین درشت خرد شده 120 گرم
کره ی بدون نمک 60 گرم
خامه ی غلیظ 180 میلی لیتر
شکر قهوه ای روشن یاتیره بسته بندی شده 105 گرم
کره ی بدون نمک 1 قاشق سوپخوری
موز رسیده 4 عدد
بستنی وانیلی 4 اسکوپ
بستنی شکلاتی 4 اسکوپ
بستنی توت فرنگی 4 اسکوپ
خامه زده شده 240 میلی لیتر
گیلاس 4 عدد

دستورالعمل ها

فر را از قبل تادمای 180 درجه سانتگراد گرم کنید. بادام ها را روی سینی فر پخش کنید و آنها را حدود 5 دقیقه حرارت دهید تا تُست شوند. بادام ها را از فر خارج کنید و اجازه دهید سرد شوند.
برای تهیه سس فاج، در قابلمه ی بالایی یک بخارپزِ دو طبقه یا در کاسه ی پیرکسی که روی آب جوش قرار می گیرد (تماس پیدا نکند) شکلات و کره را مخلوط کنید و آنرا هم بزنید تا ذوب و نرم شود. 60 میلی لیتر خامه را به آن اضافه کنید. ظرف را از روی حرارت بردارید و آن را بپوشانید تا گرم بماند. آن را کنار بگذارید.
برای تهیه سس کارامل، روی حرارت بالا در یک قابلمه ی ضخیم 120 میلی لیتر خامه و شکر قهوه ای را به جوش بیاورید. آن را 2 دقیقه بجوشانید و مدام هم بزنید.
کره را اضافه کنید، حرارت را کم کنید و بگذارید حدود 2 دقیقه غل بزند تا غلیظ و کارامل مانند شود. ظرف را از روی حرارت بردارید، سر آن را بپوشانید تا گرم بماند و کنار بگذارید.
پوست موز ها را جدا کنید و آن را به شکل طولی نصف کنید. هر نیمه را روی یک بشقاب مخصوص سرو قرار دهید. یک اسکوپ از هر یک از بستنی های وانیلی، شکلاتی و توت فرنگی روی موز بگذارید.
کمی سس فاج گرم را روی بستنی شکلاتی و توت فرنگی و کمی سس کارامل گرم را روی بستنی وانیلی بریزید. روی دسر را با خامه ی زده شده تزئین کنید و بادام های تست شده را روی آن بریزید. در نهایت یک عدد گیلاس آن قرار داده و بلافاصله سرو کنید. بقیه سس فاج و کارامل را در کنار آن سرو کنید.

برای: 4 نفر
حاضر است در : 40 دقیقه
وعده: دسر
دسته بندی دستور آشپزی : کافی شاپ | نوشیدنی | کیک | دسر
مواد لازم : بستنی, خامه, شکلات, موز
پاسخ
تشکر شده توسط:


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان