امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
قهوه اسپرسو
#1
قهوه اسپرسو



قهوه اسپرسو : اسپرسو نوعی قهوه غلیظ است که در اوایل قرن بیستم در میلان ایتالیا ابداع شد ، اسپرسو به وسیله ماشین قهوه ساز و با عبور دادن آب جوش با فشار از میان قهوهٔ آسیاب شده ( به صورت دانه‌های ریزتر از قهوهٔ معمولی ) تهیه می‌شود.



اسپرسو یک واژه ایتالیایى است به معناى سریع و لایه اى از کف روى این قهوه وجود دارد که به این کف خامه قهوه میگویند ، در اسپرسو ساز آب از داخل محفظه مخصوص با فشار به جوش آور وارد مى شود سپس با دماى بالا از جوش آور خارج مى شود و از نگهدارنده که حاوى قهوه آسیاب شده است عبور مى کند و در انتها قهوه در محفظه مخصوص جمع مى شود و یا به طور مستقیم در فنجان مى ریزد.



طرز تهیه : مخزن مخصوص دستگاه اسپرسو را با قهوه اسپرسو پرکنید ، مخزن را در جای مخصوص قرار دهید سپس کلید را روشن کنید ، به اندازه ای که میخواهید در فنجانی کوچک و بدون شیر سرو کنید ، قهوه اسپرسو را حتماً باید با خامه قهوه ای کاراملى رنگی که نشانه اصالت اسپرسو است میل کنید
پاسخ
تشکر شده توسط:


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان