امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
میگو لقمه
#1
اگر به فکر یک ساندویچ خوشمزه با طعم متفاوت برای همه اعضای خانواده بخصوص بچه‌ها هستید، لقمه‌های میگویی یک پیشنهاد ویژه است. این لقمه‌ها را به‌راحتی و در زمان کم درست کنید و لذت ببرید.
مجله آشپزی مثبت: اگر به فکر یک ساندویچ خوشمزه با طعم متفاوت برای همه اعضای خانواده بخصوص بچه‌ها هستید، لقمه‌های میگویی یک پیشنهاد ویژه است. این لقمه‌ها را به‌راحتی و در زمان کم درست کنید و لذت ببرید.

میگو لقمه‌

مواد لازم براي 2-3 نفر

500 گرم میگو
1 عدد هویج خلالی خرد شده
2 ق س روغن‌زیتون
1 ق ج کنجد
1 عدد پیاز خرد شده
1 پیمانه برگ کلم خرد شده
2 /1 پیمانه گشنیز خرد شده
3 ق س سس دلخواه
10 عدد خمیر یوفکا
به میزان لازم نمک و فلفل
مقداری روغن برای سرخ کردن


طرز تهیه:

1. فر را با دمای 175 درجه سانتی‌گراد روشن کنید تا گرم شود. میگوها را با مقداری نمک و فلفل طعم دار کنید. در یک تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. حالا میگوها را داخل تابه سرخ کنید، سپس آنها را از تابه درآورده و در ظرفی بریزید. میگوهای سرخ شده را به کمک یک چاقوی تیز خرد کنید.

2. در یک کاسه برگ کلم خرد شده را با پیاز، هویج، گشنیز، کنجد، روغن‌زیتون، سس دلخواه و میگوهای خرد شده بریزید و آنها را خوب باهم مخلوط کنید. مقداری نمک و فلفل هم به مواد بزنید.

3. یک عدد خمیر یوفکا را روی سطح تمیزی قرار دهید. مقداری از مایه ساندویچ را روی خمیر بریزید و آن را به‌صورت لقمه‌ای تا کنید. همه لقمه‌ها را آماده کنید حالا لقمه‌ها را داخل یک ظرف مناسب که از قبل چرب کرده‌اید قرار دهید. ظرف را به مدت 12-10 دقیقه داخل فر بگذارید تا خمیر کاملاً برشته شود، سپس ظرف را از فر درآورده و لقمه‌ها را سرو کنید.

یه جور دیگه

به‌جای خمیر یوفکا از خمیر پیراشکی هم می‌توانید استفاده کنید.
پاسخ
تشکر شده توسط:


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان