07-25-2015, 05:58 PM
رشته پلوی سنتی، به سبک دامغانی ها
رشته پلوی مردم این شهر یک غذای سنتی و رسمی است و کلاً دستور پختش با بقیه غذاها فرق میکند. اگر دلتان یک غذای مجلسی و لذیذ میخواهد حتماً این پلوی سنتی را امتحان کنید.
برترین مجله اینترنتی ایران
مجله آشپزی مثبت - فرشته عبدالله زاده: رشتهپلو مخصوص بهار است. دامغانیها این غذا را بیشتر در فروردین ، اردیبهشت و خرداد میپزند و رشتهها را هم خودشان دستهجمعی دورهم درست میکنند. رشتهپلوی مردم این شهر یک غذای سنتی و رسمی است و کلاً دستور پختش با بقیه غذاها فرق میکند. اگر دلتان یک غذای مجلسی و لذیذ میخواهد حتماً این پلوی سنتی را امتحان کنید.
رشتهپلوی دامغانی
مواد لازم برای 4 نفر
4 پیمانه برنج
2 عدد بادمجان
به مقدار لازم نمک، فلفل و روغن
250 گرم رشتهپلویی
250 گرم کدوحلوایی
1 ق س گردغوره یا رب انار
300 گرم گوشت قرمز یا مرغ
1 عدد سیبزمینی
طرز تهیه:
1. برنج را طبق روش پخت چلوی ساده در قابلمه آب جوش بریزید و در آخرین لحظات رشته را اضافه کنیدو بعد از 2دقیقه آن را آبکش کنید.
2. کف قابلمه مسی کمی روغن بریزید و سیبزمینی حلقه شده، کدوحلوایی و بادمجان را داخل آن بچینید و روی آنها کمی نمک بپاشید.
3. حالا فیله مرغ خام را که با گرد غوره ، نمک و فلفل مزه دار کردهاید روی آنهابچینید.میتوانید مرغ را کف قابلمه هم بچینید. شعله راکم کنید تا نسوزد سپس برنج آبکش شده را روی آن بریزید و با شعله ملایم 45 دقیقه بگذارید تا دم بکشد و مرغها بپزند.
جور دیگه
- دامغانیهای قدیمی از برنج استفاده نمیکنند و رشته را بهتنهایی در آب جوش میریزندو بعد از یک جوش آن را آبکش میکنند و با آب و روغن دم میکنند. در تصویر هر دو مدل آمده است.
- تهرانیها از خرمای هسته گرفته و کشمش به همراه گوشت ماهیچه لابهلای رشتهپلو استفاده میکنند.
رشته پلوی مردم این شهر یک غذای سنتی و رسمی است و کلاً دستور پختش با بقیه غذاها فرق میکند. اگر دلتان یک غذای مجلسی و لذیذ میخواهد حتماً این پلوی سنتی را امتحان کنید.
برترین مجله اینترنتی ایران
مجله آشپزی مثبت - فرشته عبدالله زاده: رشتهپلو مخصوص بهار است. دامغانیها این غذا را بیشتر در فروردین ، اردیبهشت و خرداد میپزند و رشتهها را هم خودشان دستهجمعی دورهم درست میکنند. رشتهپلوی مردم این شهر یک غذای سنتی و رسمی است و کلاً دستور پختش با بقیه غذاها فرق میکند. اگر دلتان یک غذای مجلسی و لذیذ میخواهد حتماً این پلوی سنتی را امتحان کنید.
رشتهپلوی دامغانی
مواد لازم برای 4 نفر
4 پیمانه برنج
2 عدد بادمجان
به مقدار لازم نمک، فلفل و روغن
250 گرم رشتهپلویی
250 گرم کدوحلوایی
1 ق س گردغوره یا رب انار
300 گرم گوشت قرمز یا مرغ
1 عدد سیبزمینی
طرز تهیه:
1. برنج را طبق روش پخت چلوی ساده در قابلمه آب جوش بریزید و در آخرین لحظات رشته را اضافه کنیدو بعد از 2دقیقه آن را آبکش کنید.
2. کف قابلمه مسی کمی روغن بریزید و سیبزمینی حلقه شده، کدوحلوایی و بادمجان را داخل آن بچینید و روی آنها کمی نمک بپاشید.
3. حالا فیله مرغ خام را که با گرد غوره ، نمک و فلفل مزه دار کردهاید روی آنهابچینید.میتوانید مرغ را کف قابلمه هم بچینید. شعله راکم کنید تا نسوزد سپس برنج آبکش شده را روی آن بریزید و با شعله ملایم 45 دقیقه بگذارید تا دم بکشد و مرغها بپزند.
جور دیگه
- دامغانیهای قدیمی از برنج استفاده نمیکنند و رشته را بهتنهایی در آب جوش میریزندو بعد از یک جوش آن را آبکش میکنند و با آب و روغن دم میکنند. در تصویر هر دو مدل آمده است.
- تهرانیها از خرمای هسته گرفته و کشمش به همراه گوشت ماهیچه لابهلای رشتهپلو استفاده میکنند.