امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
طرز تهیه آش رشته مخصوص ماه رمضان
#1
طرز تهیه آش رشته مخصوص ماه رمضان
مواد لازم آش رشته:

حبوبات ( لوبیا، نخود، عدس) به مقدار مساوی باهم یک لیوان
سبزی آش ( به نسبت: گشنیز 1 واحد، جعفری 1 واحد، چغندر 1 واحد، تره 1/2 واحد و اسفناج به مقدار کم) دو لیوان خرد شده
رشته آش یک لیوان پر
پیاز داغ
سیر داغ
نعنا داغ
کشک
آب 4 لیوان

طرز تهیه آش رشته:

قبل از هر چیز حبوبات رو باید چند ساعتی خیس بدیم. حبوباتمون رو با آب روی حرارت میذاریم . بعد از اینکه کاملا پخته شد، سبزی رو بهش اضافه میکنیم و یک ربع تا بیست دقیقه بعد رشته رو هم اضاقه میکنیم. وقتی که رشته کاملا حجم گرفت و نرم شد نصف کشکی که آب گرفتیم رو همراه مقداری از سیر داغ و پیاز داغ و نعنا داغ به آش اضافه میکنیم و بعد از 10 دقیقه زیرش رو خاموش میکنیم. هنگام سرو هم با کشک و سیر داغ و پیاز داغ و نعنا داغ تزیینش میکنیم. نکته ای که معمولا در پخت آش مهمه نمک هست که به خاطر شور بودن کشک باید مقدار نمکی که در آش میریزیم خیلی کم باشه که با اضافه شدن کشک آشمون شور نشه. گاهی برای خوش طعم تر شدن از قلم هم در آش استفاده میشه.
پاسخ
تشکر شده توسط:


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان