نان سیب زمینی، عصرانهای لذیذ و خوشمزه - نسخهی قابل چاپ +- تالار گفتمان دانشنامه دین اسلام (https://shargh.us/forum) +-- انجمن: پزشكي (https://shargh.us/forum/forumdisplay.php?fid=268) +--- انجمن: پزشکی (https://shargh.us/forum/forumdisplay.php?fid=304) +---- انجمن: آشپزی (https://shargh.us/forum/forumdisplay.php?fid=308) +---- موضوع: نان سیب زمینی، عصرانهای لذیذ و خوشمزه (/showthread.php?tid=14691) |
نان سیب زمینی، عصرانهای لذیذ و خوشمزه - shia - 02-24-2018 نان سیب زمینی، عصرانهای لذیذ و خوشمزه این نان خوشمزه و مقوی را برای عصرانه تهیه و کنار خانواده میل کنید و لذت ببرید. ماهنامه سفره ایرانی - راضیه عمادی: این نان خوشمزه و مقوی را برای عصرانه تهیه و کنار خانواده میل کنید و لذت ببرید. میزان سرو: 8 الی 10 نفر مواد لازم: خمیر نان: یک عدد آب: یک دوم پیمانه روغن آفتابگردان: یک دوم پیمانه جوش شیرین: یک قاشق چای خوری آرد: دو و یک دوم الی 3 پیمانه برگه جعفری (ریز خرد شده): 2 قاشق سوپ خوری سیب زمینی (پخته): 2 عدد زرده تخم مرغ: یک عدد نان سیب زمینی طرز تهیه: 1. آب، روغن آفتابگردان و جوش شیرین را در ظرف مناسبی روی حرارت متوسط قرار دهید تا آب گرم شود. این مخلوط را به خمیر اضافه کرده و ورز دهید. 2. آرد را به تدریج اضافه کرده و به خوبی مواد را ورز دهید تا خمیر صاف و یکدستی حاصل شود. 3. برگ جعفری ریز خرد شده و سیب زمینی پخته و له شده را به مواد اضافه کرده و ورز دهید. 4. دست خود را به روغن آفتابگردان آغشته کنید و گلوله هایی به اندازه گردو از خمیر جدا کنید. آنها را کف دست خود پهن کنید و با فاصله از هم در سینی فر پوشیده شده با کاغذ روغنی بچینید. 5. زرده تخم مرغ را کمی با چنگال زده و با برس روی آنها بمالید. 6. سینی فر را به مدت 25 دقیقه کنار بگذارید تا خمیر ور آید و سپس آن را به مدت 25 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه سانتی گراد (400 درجه فارنهایت) قرار دهید تا طلایی و برشته شوند. سپس سرو کنید. |